Mnenja Šnofarjev

Šnof sprehode priporočam svojim tečajnikom in jim vidno pomagajo. Zelo mi je všeč način na katerega Nika vodi svoje sprehode: umirjeno, samozavestno in polno občutka za sočloveka in pasjega sopotnika.
Maša in Kiwi
Pasja šola Sreča na vrvici
Včasih sva mislila, da Pierre ne mara psov. Kako sva se motila! V varnem okolju, ob podpori stabilnega Nixa, je začel dojemati, da psi niso pošasti, ki jih je treba odgnati že na 100 m razdalje.
Azra, Edis in Pierre
Na skupinskih Šnof sprehodih se učiva umirjenega druženja s psi. Poleg pasjih prijateljev pa si sprehode zapomni po zanimivih poteh, okusnih priboljških in vedno nasmejanih ljudeh.
Uršula in Ivory
Naš kuža Link je tekom odraščanja razvil močan strah do drugih psov. Šnof sprehodi so super priložnost zanj, da počasi pridobiva pozitivne izkušnje s psi in se uči biti miren v njihovi bližini.
Katarina, Jan in Link
Moj airedalski terier Arči je s Šnof sprehodi pridobil veliko novih socialnih veščin in precej umiril svojo reaktivnost. Vzhičen je samo še nekaj minut na začetku sprehoda, potem pa oba uživava do zaključka in se umirjena odpraviva domov.
Alenka in Arči
Če bi lahko prevrtela čas nazaj, bi se najprej odločila za Šnof sprehode, šele nato za pasjo šolo. Pomagajo nam pri socializaciji in premagovanju strahov. Nika nam je s svojim znanjem v izjemno podporo, Nix pa je odličen pasji učitelj naši Lisi. 
Patricia, Rok in Lisa
Šnof sprehodi so pripomogli k umiritvi naše živahne psičke Blu, ki je ob spoznavanju novih psov velikokrat živčno odreagirala. Že po par sprehodih je bil viden napredek. Super vaja za lastnike, kako odreagirati ob spoznavanju psov.
Maja, Tine in Blu
Na tečaju dela z nosom so se počasi in po korakih v mirnem in sproščenem vzdušju tudi manj nadarjeni pasji nosovi naučili prepoznati in poiskati vonj nageljnovih žbic. Priporočam.
Barbka, Blaž in Enzo
Paz je posvojenka in je k nama prišla boječa in zadržana do drugih psov. Na Šnof sprehodih je hitro spoznala, da drugi kužki niso bavbav in tudi sama postala bolj radovedna ter pogumna na naših vsakodnevnih sprehodih.
Hana, Jure in Paz
Šnof priporočam vsakomur, ki bi želel odpraviti težave kot so vlečenje na povodcu ali reaktivnost. Vse skupaj poteka pod strokovnim vodstvom Nike Bergant, ki se posveti vsakemu paru posebej. Meni največ pomeni, da delo poteka izključno s pozitivno motivacijo, brez prisile.
Doris in Benji
Marisol ima na Šnof sprehodih možnost spoznavanja štirinožnih prijateljev vseh oblik in velikosti, na varen, odgovoren in prijeten način, kar odlično vpliva na njen odnos do drugih psov.
Erna in Marisol
Šnof sprehodi so nam dali ogromno samozavesti, da lahko premagujemo strahove. Na sprehodih se počutimo sprejeti, Nika pa se res posveti prav vsakemu posebej.
Tjaša, Grega in Oli
Jona skoraj nevede osvaja lepo obnašanje v družbi psov in postaja vedno manj reaktivna. Jaz pa sem našla družbo v kateri ni obsojajočih pogledov. To je recept za čudovit odnos, ki ga z Jono zdaj definitivno imava.
Tamara in Jona
Copyright © 2024 Nika Bergant. Vse pravice pridržane.