Pogoji uporabe mojih storitev

Šnof sprehod

S pisno prijavo si rezervirate termin in se zavežete k plačilu. Vaš termin potrdim preko emaila. Odjavite se lahko le pisno na [email protected]. Če se srečanja ne morete udeležiti zaradi bolezni (vas ali psa), se dogovorimo za nadomestni termin, v kolikor je to mogoče.

Individualna pomoč

Preko emaila ali telefona s dogovorimo za individualno srečanje. Pred prvim srečanjem izpolnete vprašalnik z osnovnimi podatki o vašem psu. Z dogovorom za srečanje se zavežete k plačilu. Ko prejmem plačilo, je termin potrjen. Od srečanja se lahko brezplačno odjavite najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom. V nasprotnem primeru se šteje, kot da ste se srečanja udeležili in poravnate znesek srečanja.

Tečaj delo z nosom

Ob razpisu se prijavite preko emaila [email protected]. Po potrditvi vpisnine, poravate plačilo z bančnim nakazilom in sicer najkasneje 5 delovnih dni pred začetkom tečaja.
Vplačano tečajnino ali njen sorazmerni delež (znesek je odvisen od števila obiskanih srečanj) vrnem samo v primeru, da tečaj oziroma srečanje ni bilo izvedeno zaradi razloga na moji strani in vam ponudba nadomestnega termina ne ustreza. V vseh ostalih primerih denarja ne vračam.

Zavezanost k psu in človeku prijaznemu odnosu

S prijavo na katerokoli od aktivnosti (Šnof sprehod, individualna ura ali tečaj delo z nosom) se zavežete k etičnem kodeksu, ki vključuje vse prisotne ljudi in pse. Ne boste uporabljali averzivnih pristopov ali opreme, ki psu povzroča nelagodje. Do ostalih tečajnikov in njihovih psov se boste vedli spoštljivo in obzirno. V nasprotnem primeru si pridržujem pravico do takojšnje prekinitve sodelovanja brez povračila stroškov.

Copyright © 2023 Nika Bergant. Vse pravice pridržane.